Claudia Ροζέ
Claudia Ροζέ
Ποικιλιακή Σύνθεση: Syrah – Grenache rouge
Τύπος Οίνου: Ροζέ Ξηρός
Θέση: Μαραθούσα Χαλκιδικής
Κατηγορία Οίνου: Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Χαλκιδική
Οινοποίηση: Προζυμωτική κρυοεκχύλιση για 4-6 ώρες, αλκοολική ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία, ανάδευση με τις λεπτές οινολάσπες του για 4 μήνες.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά: Το χρώμα του σωμών ανοιχτό με πορτοκαλί ανταύγειες. Πλούσια αρωματική έκφραση με ένα ιδιαίτερο δικό του στυλ. Κυρίαρχο το τριαντάφυλλο δένει με ήπια ώριμα λευκόσαρκα φρούτα. Στο στόμα του πλούσιο, ισορροπημένο, αφήνει μια μακριά και έντονα αρωματική επίγευση.
Αρμονία: Συνδυάζεται με πιάτα ασιατικής κουζίνας, ζυμαρικά με λαχανικά, φρέσκες σαλάτες αλλά και με φρουτοσαλάτες.
Σερβίρεται στους: 10-12ο C