Το 2003 φυτεύονται τα πρώτα αμπέλια στις περιοχές Αρναία και Μαραθούσα σε μία ιδιόκτητη έκταση 200 στρεμμάτων. Από πεποίθηση και αγάπη για τον τόπο, επιλέγεται η βιολογική καλλιέργεια και ξεκινά μία μεθοδευμένη επιλογή γηγενών και διεθνών ποικιλιών βάση του μικροκλίματος της περιοχής. Ακολουθείται η περιορισμένη στρεμματική απόδοση στον αμπελώνα και θα εφαρμοστεί η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην οινοποίηση. Τα κρασιά πρέπει να έχουν τη δυνατή καλύτερη ποιότητα.
Με αυτό ως γνώμονα, ξεκινά το 2006 η κατασκευή του οινοποιείου, έκτασης 3.300 τ.μ. Το 2007 ολοκληρώνεται και περιλαμβάνει ,χώρο οινοποίησης και εμφιάλωσης , τις αποθήκες πρώτων υλών και έτοιμων προϊόντων, χημείο-ποιοτικός έλεγχος, ένα υπόγειο κελάρι-κάβα 900 τ.μ. , αίθουσα πολυθεάματος και γευσιγνωσίας και έναν χώρο όπου προβάλλονται, εκτός από τα κρασιά του κτήματος και άλλα τοπικά προϊόντα.
Την Άνοιξη του 2007 το ΚΤΗΜΑ ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ εμφανίζεται για πρώτη φορά στην αγορά με δύο ετικέτες.Το ερυθρό Claudia Papayianni σοδειάς 2005 και το λευκό Claudia Papayianni σοδειάς 2006 συνολικά με 2.000 φιάλες .
Έρχονται οι πρώτες διακρίσεις σε ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς.